Sisteme de supraveghere DVR

Sistemele DVR (Digital Video Recorder) si NVR (Network Video Recorder) sunt sisteme digitale flexibile, fiabile, cu o aplicabilitate larga in industria de supraveghere video, oferind in acelasi timp un pachet software bine structurat si dezvoltat.

In ultimii 20 de ani, dezvoltarea rapida a algoritmilor de compresie video, cresterea vitezei de procesare a calculatorului și reducerea în dimensiune fizica a dispozitivelor de stocare a datelor au permis trecerea de la sistemele analogice de inregistrare de tip video-recorder (VCR) la sistemele DVR, cu stocare pe HardDisk. Pasul urmator tehnologic l-a constituit aparitia NVR-urilor, inregistratoare digitale utilizate in supravegherea video IP. Principala deosebire dintre cele doua tipuri de inregistratoare este aceea ca in timp ce NVR-ul este legat la o retea iar informatia video este codata si procesata de catre camera apoi transmisa catre NVR pentru stocare/vizualizare de la distanta, in cazul DVR-ului informatia este procesata local (necesita o placa de captura video).
NVR-ul este practic un program software ce inregistreaza fluxul video intr-un format digital, pe un hard disk, USB flash, card de memorie sau alt dispozitiv de stocare. Un NVR nu conține hardware de captura video dedicat. Cu toate acestea, software-ul ruleaza de obicei pe un dispozitiv dedicat, cu un sistem de operare integrat.
Desi ambele sisteme (DVR/NVR) sunt frecvent numite „digitale”, un DVR doar compune digital fluxurile video analogice și le stochează pe un hard-disk, termenul „digital” referindu-se la modul de comprimare și depozitare a informatiei. DVR-ul trebuie prin urmare să fie situat în apropierea semnalului analogic, in timp ce un NVR primeste imagini digitale direct de la rețeaua IP. Unele camere IP pot furniza stream video atat in HighDefinition pentru stocare cat si stream in format compatibil utilizarii pe dispozitive mobile.

banner

NVR-urile sunt dispozitive de stocare ideale atat pentru sistemele de supraveghere video montate in cadrul diferitelor proprietati, fie ele rezedientiale sau nu, cat si pentru supravegherea birourilor sau a incintei unei cladiri.

Inregistratoarele video de retea (IP) marca Uniview au 4,8, 16 sau 32 canale si permit inregistrarea in format digital a imaginilor primite de la camere de tip IP.

a6

Va oferim o gama completa de NVR-uri marca Digiever: Entry Level, Middle si Profesionale. Network Video Recorderele (NVR) sunt sisteme complete de supraveghere IP cu afişare locală, monitorizare de la distanţă şi înregistrare MegaPixel pentru 5 – 25 canale. Inregistratoare PROFESIONALE cu suport pentru browser IE, iOS, Android, multiple moduri de afisare, monitorizare multi-NVR server (pana la 144 canale) si înregistrare MegaPixel de la distanţă

1c56f3cb39c09954094c0df03910a506