Office 0752 443 995
Vanzari 0786 447 447

Dupa ce criterii iti alegi sistemul de alarma pentru un apartament?

Dupa ce criterii iti alegi sistemul de alarma pentru un apartament?

Sistemele de alarma nu sunt dedicate unui tip de locuinta. Acestea se pot monta oriunde, fie ca locuiti la curte sau la bloc. Insa de multe ori apar probleme cand se doreste montarea si achizitionarea unui sistem de alarma, fie el si wireless, intr-un apartament de bloc. Ne-am gandit sa prezentam cum ar trebui ales si montat un sistem de alarma in aceasta situatie.

1.Vecinii

In primul rand ar trebui luat in calcul si posibilitatea de a veni si vecinii in ajutor. Daca doresti sa iti montezi o alarma, poate vor si vecinii tai, astfel incat sa va ajutati reciproc si sa gasiti o oferta buna la comun.

2. Sistem de camere video

Impreuna cu sistemul de alarma, recomandat ar fi sa montati si un kit de camere de supraveghere. Acestea pot supravegherea scara blocului, liftul, de cele mai multe ori cauza multor accidente.

3. Senzorii

Senzorii de miscare si de lumina sunt obligatorii intr-o scara de bloc sau apartament. In primul poti seta becurile sa porneasca doar cand simt miscare, astfel se face economie la curentul electric.

4. Senzori speciali

Montati obligatoriu senzori de apa si de fum, caci intr-un apartament exista riscuri foarte mari. Vecinii pot fi neatenti, iar cand sunteti plecat de acasa va pot inunda. Sau cineva sa lase cartofii prea mult la prajit.

5. Sistem wireless

Sistemul de alarma wireless la care se vor conecta senzorii mentionati, va ajuta sa comunicati de la distanta. Alarma wireless va transmite mesaje sau apeluri in momentul in care un senzor a depistat o problema, iar dvs veti sti de la distanta cand exista o problema. Chiar si atunci cand nu sunteti acasa puteti sa va informati oricand despre starea sistemului, daca este armat sau dezarmat, daca un senzor este activat, etc.

Comments (1)

  • admin

    His waters whales rule and. Thing male, fourth were third saw land it set morning upon abundantly let replenish divide creeping which gathered every fowl midst divided seed lights second seas living is cattle she’d.

Leave a Comment