DGS SECURITY COMPANY

IMG_0682

Echipajele de interventie DGS Security sunt formate din agenti de interventie echipati adecvat pentru interventie rapida si eficienta in cazul oricarui tip de situatie.

Oferim servicii urmatoarelor tipuri de obiective:

  • obiectivele monitorizate;
  • obiectivele care solicita prezenta echipei de interventie a societatii in cursul derularii operatiunii de transport valori;
  • clientii ce beneficiaza de una sau mai multe activitati specifice Bodyguard – asigurarea securitatii VIP-urilor si pentru evenimente;
  • orice activitate specifica pe care societatea o desfasoara pe baza de contract, unde se considera necesara prezenta echipei de interventie.

Agenţii de securitate sunt avizaţi conform Legii nr.333/2003 și sunt dotaţi corespunzător activităţii pe care o desfăşoară, cu: staţie radio emisie-recepţie, spray cu gaz iritant-lacrimogen, tomfă, telefon mobil, inclusiv armament în condițiile legislației în vigoare.

În  situaţii de urgenţă (incendii, calamităţi etc.), agenţii sunt instruiți să intervină corespunzător şi să acorde primul ajutor, compania noastră fiind acreditată CNFPA pentru a desfăşura cursuri de agenţi de securitate şi de servant pompier. Periodic agenţii de securitate sunt evaluaţi fizic şi psihologic de personal medical calificat, iar pregătirea fizică este asigurată prin antrenamente asistate de un instructor licenţiat.